Galeria d’imatges de Microsoft

5 10 2008

Una secció interessant del web de Microsoft és la que ens permet descarregar gratuïtament un ampli assortit d’imatges, fotografies, animacions i sons, per poder-los utilitzar amb el paquets de Microsoft Office (Word, PowerPoint…) És tant fàcil com escriure a la barra de cerca la paraula que volem trobar, per exemple “primavera”. Ens sortirà un ampli ventall d’imatges, que ens permetran: 

quadrat.jpgAfegir-les a la cistella de selecció, per poder incorporar-les a les que ja tenim predissenyades al paquet ofimàtic.

lupa.jpgAmpliar la imatge per poder observar-la millor.

fulls.jpgCopiar-les al porta-retalls per tal d’enganxar-les directament. (És l’opció més ràpida).  

primavera.jpg

Totes aquestes imatges també poden ser utilitzades (fent servir la tercera opció) amb el paquet ofimàtic OpenOffice (Writer, Impress…). Les fotos es poden enganxar directament des del porta-retalls, però les imatges s’han d’enganxar prèviament al Word i després tornar a copiar-les i enganxar-les a l’OpenOficce, per tal que no es deformin.

Per ampliar les opcions de cerca, sempre es pot recórrer a buscar la paraula que ens interessi en diferents idiomes: spring, printemps, frühling … Per això, cal anar a la part superior de la pàgina per a canviar el país de cerca. Després col·locarem la paraula, traduïda al seu idioma, en la barra del cerca del país.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: